torsdag 13 september 2012

Sino Agro Food nu och framöver

Det ser väldigt bra ut om man kan lita på de framtida prognoserna. Sino Agro Food håller enligt uppgift på att bygga ett kooperativ av joint-ventures, där man ska ha fått låna bl.a. 20 MUSD räntefritt av en Kinesisk bank då Kinesisk politik vill främja allmän tillväxt och inte minst mat för den växande medelklassen i Kina.

Det verkar luta åt att en svenska nu i höst ska ta plats i bolagets styrelse som ska utökas, nämligen Nils-Erik Sandberg som alldeles nyss varit på företagsbesök hos SIAF i Kina, med en svensk trupp inklusive utländska investerare, bankfolk och nyckelpersoner i bolaget på sammanlagt 24 personer.

I väntan på förmodad kommande positiv information från bolaget så vill jag tipsa de som är intresserade av Sino Agro Food att ta en titt på företagets Facebook sida där de lagt upp en hel del bilder som är givande att ta del av då man själv kanske inte har tid eller pengar för att besöka bolaget på plats personligen.




Sino Agro Food på Facebook

Traderfan på InvestorsHubs forum där SIAF diskuteras har kategoriserat bland bilderna på facebook


Jordanfondens rapport efter dess expeditions besök hos SIAF. De ska tydligten ha gått igenom hela verksamheten mycket noga på plats såväl som att ha träffat och pratat med lokala politiker och bankfolk på plats förutom SIAFs företagsledning.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar