tisdag 11 juni 2013

Sino Agro Food - a future 10 bagger?

Is this a future 10 bagger stock? I Think its got the potential of 10-100 bagger in the coming 2-5 years or so.



Is this SIAF in 2-5 years? Please vote!


For now the SIAF share had a nice day. But im still watching for lower price to accumulate before the probable listing in fall on OMX Nasdaq First North here in Sweden.


2 kommentarer:

  1. Jag skulle bli mycket besviken om inte kursen är åtminstone 10 gånger högre om 5 år.
    100 gånger tror jag dock inte är möjligt på 5 år, då måste man nog börja göra allt rätt i fortsättningen och det känns tyvärr mindre troligt.
    Närmaste halvåret blir nog väldigt avgörande, för att kursen ska börja ta rejäl fart behövs en tillfredsställande lösning på finansieringsbehovet och att listningen på First North blir verklighet. Jag skulle även gissa på att man efter 1 år går vidare med en notering på den riktiga börsen.

    SvaraRadera
  2. Ja finansiering närmaste halvåret blir väldigt avgörande. Jag skulle tro att Solomon med Nisses stöd kan fixa detta med finansiering på nåt sätt.

    Nisse har tagit upp att den kanske bästa vinsten framöver för företaget skulle kunna vara om bolaget med en del av finansiering kunde återköpa en rejäl bunt aktier till nuvarande låga aktiekursen.

    Jag skulle tro att vi borde kunna få en 10 dubbling inom två år, men jag håller med om att en hundradubbling kräver mer och är mer osäkert.

    SvaraRadera