måndag 9 mars 2015

Dustin Expo 28/3 kl 10-17 i Globen

Dustin Expo är Nordens största IT-mässa och hålls i Globen lördag 28 Mars kl 10-17. (Dustin Expo för företag hålls 26-27 Mars)Det är gratis att gå, det är som ett öppet hus där man träffar utställare som Samsung med flera och får prova deras nyaste produkter och får chans att köpa på plats till kampanjpriser. 

Anmälan för Privatperson/Konsument lördag 28/3 här. Alternativt klicka på reklam-bannern för Dustin Expo i vänster eller höger spalt och välj sen "konsument" om du inte går som företagare.

För företagare som går på Mässan torsdag 26 mars kl 10-16 eller fredag 27 Mars kl 10-17 så finns även chansen att anmäla sig till gratis seminarier. Anmälan för företagare här.

Det är ett 80 tal utställare på mässan som t.ex. Samsung, Acer. Asus, Cisco, D-Link, Dell, Eset, Fujitsu, HP, HTC, Intel, LG, Logitech, Microsoft, Netgear, Philips, Sandisk, Seagate, Sony, Toshiba, Westerm Digital med flera.

Jag själv går i tankar på att köpa Iphone 6 Plus framöver men efter att ha läst om Samsung Galaxy S6 Edge på PC för Alla där de berättar att Galaxy S6 Edge har rundade kanter, är i metall och med världens bästa smartphone-skärm på 5,1 tum jämfört med Iphone 6 Plus 5,5 tum skärm. Tekniskt så är Galaxy S6 vassare än Iphone 6 Plus med Exynos octacore-processor och 6 GB ram-minne.

Samsung Galaxy S6 Edge ska släppas internationellt 10 april, men jag är ganska så säker på att Samsung visar upp den på Dustin Expo nu 26-28 Mars. Artikeln från Pc för alla här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar